Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIA lui Nicolae Bănicioiu NU A FOST VALIDATĂ de Camera Deputaților: Înlocuitorul lui Liviu Dragnea, Florin Iordache, i-a cerut să vină cu o solicitare

Nicolae Banicioiu

Demisiile a patru deputaţi au fost validate marţi de plenul Camerei Deputaţilor, mai puţin cea a lui Nicolae Bănicioiu care nu a depus o solicitare oficială la Biroul permanent al forului.

De la tribună, copreşedintele Pro România, deputatul neafiliat Daniel Constantin, a anunţat demisia lui Nicolae Bănicioiu din PSD şi trecerea lui în grupul neafiliaţilor: "Anunţ, în calitate de înlocuitor al liderului grupului neafiliaţilor, că dl Nicolae Bănicioiu îşi dă demisia din grupul parlamentar al PSD şi trece în grupul parlamentar al deputaţilor neafiliaţi", scrie agerpres.ro.

Citește și: PRO TV are un nou șef! Cine va prelua acest departament-cheie din luna iunie

"Vă informăm dle vicepreşedinte că ar trebui să formalizăm printr-o solicitare, pentru că altfel orice vicelider anunţă treceri dintr-o parte în alta fără a putea fi... Rugămintea ar fi pentru dl Bănicioiu să vină cu o solicitare", a răspuns preşedintele de şedinţă, deputatul PSD, Florin Iordache.

Plenul Camerei Deputaţilor a validat însă înscrierea în grupul neafiliaţilor a deputaţilor: Daniel Olteanu - care şi-a încetat activitatea în grupul parlamentar PNL, Gabriela Podaşcă şi Mircea Dobre - care şi-au încetat activitatea în cadrul grupului PSD.

Citește și: EXCLUSIV! Cozmin Gușă dezvăluie dacă va reintra în politică, în ce partid, dar și când va fi debarcat Ludovic Orban de la șefia PNL

De asemenea, a fost validată înscrierea în grupul PSD a deputatului Valeriu Steriu, care şi-a încetat activitatea în cadrul grupului PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.