Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie BOMBĂ din PRO România - Femeia adusă de Ponta cu SURLE și TRÂMBIȚE a plecat: 'Mi-ai dorit mazilirea'

ponta pro romania

Demisie de răsunet în Pro România. Femeia adusă de Victor Ponta cu surle și trâmbițe în partid după ce îl dăduse în judecată pe vremea când a fost premier a plecat. Ionela Dancu, mamă de tripleți și consilier local independent în Aiud a avut viață scurtă în Pro România.

"PRO Romania- centru stânga. PNL, USR, PMP -centru dreapta . În alianță. Cine mai are putina politica în coltul gurii? Sa nu va mai aud la următoarele candidaturi ca unii-s mai politicieni ca alții sau mai breji. Este loc pe pământ pentru toată lumea și trebuie respectat si votat OMUL, CANDIDATUL, NU PARTIDUL! PRO Romania Alba, mi-ai dorit mazilirea."Ghinion", mi-ai dat seama și am plecat eu. Nu fac cârdasie cu acest primar basist ( PDL) PNL Aiud. Consilier local independent", scrie Ionela Danciu pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta s-a SPERIAT de cifrele BNR și anunță PRIORITATE ZERO în România

Liderul Pro România, Victor Ponta, anunța în luna martie că a reușit să o coopteze în partid pe Ionela Danciu, femeia care îl dăduse în judecată în anul 2015 când el era premier.

”Noua noastra colega si partenera in batalia ProRomania!!!

Ionela Danciu nu este doar mama de tripleti / nu este doar un om implicat in viata publica a orasului Aiud / nu este doar consilier local independent cu 17% din voturi ( fara sprijinul niciunui partid) / nu este doar parintele care a dat in judecata Guvernul cand eram Prim Ministru si mi-a atras atentia si mi-a deschis ochii asupra unor grave nereguli din administratia publica ( pe care atunci o conduceam) / este o luptatoare pentru o Romania mai buna!", anunța Ponta în urmă cu treu luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.