Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE BOMBĂ în PNL! Un greu face acuzații grave: Banul a devenit criteriu de selecție

pnl

PNL se confruntă cu acuzații grave chiar din partea unui dintre membrii săi importanți! Este vorba despre cel care a fost, până azi, vicepreședinte al PNL Prahova, Marius Fenichiu. Consilier județean, Fenichiu a demisionat din toate funcțiile de le avea în partid și a lansat un atac dur la adresa conducerii formațiunii.

Citește și: STENOGRAME HALUCINANTE: Un ministru a fost prins la prostituatele unui angajat de la Primărie

”Astăzi, după mulți ani de activitate în PNL, ani de bucurii, dar și de suferință, ani în care am investit în PNL atât spiritual, cât si material, ani în care de multe ori am servit interesele partidului în detrimentul propriei familii, am decis să demisionez din toate funcțiile deținute în partid și implicit din calitatea de membru PNL. O fac cu regret pentru colegii onești cu care am colaborat de-a lungul timpului, dar cu demnitatea de a nu mă fi transformat dintr-un activist într-un partid onest, într-un precupeț dintr-un talcioc, pentru că asta ar putea fi spus despre PNL că a devenit în ultimul timp.

Citește și: Șoferul îl îngroapă pe Gabriel Oprea: Ce le-a spus procurorilor

Nu ma mai reprezintă și nu mă mai regăsesc într-un partid în care banul a devenit unicul criteriu de selecție pentru fi candidat la funcția de primar al unui municipiu de talia Ploieștiului, criteriu care nu exista în statutul partidului, dar care a fost impus discreționar şi prin nesocotirea celor mai elementare reguli de bun-simț, de către conducerea centrală a PNL, cât și de către conducerea PNL Prahova.

Citește și: Fugit în Dubai, un milionar celebru a fost condamnat la pușcărie cu executare

Voi candida ca independent pentru funcția de primar al Municipiului Ploiești la alegerile locale din 2016, cu speranța că voi avea susținerea ploieștenilor onești, care s-au săturat de mafia din politică care îndepartează pe oricine se opune sistemului ticălos ce se ascunde în spatele titulaturii de partid democratic!”, a scris el pe blogul său.

Citește și: Elena Udrea va fi reținută vineri de DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.