Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE cu SCANDAL în PSD: PLEACĂ după 12 ani în care a fost șefă

PSD2

Tudoriţa Nicula, cea care a condus Organizaţia de Femei a PSD Caraş-Severin timp de 12 ani, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, că a renunţat la toate funcţiile pe care le deţine în partid şi că se retrage din viaţa politică, ea fiind nemulţumită că nu i s-a permis să candideze în alegerile parlamentare.

'Am ajuns la acest moment al vieţii mele, când m-am hotărât să fac o schimbare, după 16 ani petrecuţi în PSD şi am luat decizia de a renunţa la activitatea politică. Preşedintele PSD Caraş-Severin a spus că nu aveam cum să candidez pentru Parlamentul României, pentru că sunt incompatibilă. Da, recunosc că sunt incompatibilă, dar cu anumite persoane din PSD. Eu am venit în partid cu sufletul, însă acum nu mă mai reţin aici multe lucruri. La început, criteriile după care erau promovate femeile, şi nu numai ele, erau cu totul altele. Munca în partid conta cel mai mult, cinstea şi onestitatea, la fel. Acum, nu se mai ţine cont de aceste criterii. O astfel de luptă, pentru aceste principii, am dus-o de la alegerile locale până în prezent', a afirmat Tudoriţa Nicula.

Citește și: S-a pozat GOALĂ în stația de autobuz! Și, asta NU e TOT: Alte două fete au mers goale pe stradă / VIDEO

Ea a mai spus că a constituit Asociaţia Caritabilă "Din suflet, pentru suflet", unde va continua împreună cu un grup de colege activităţile sociale şi culturale desfăşurate în cadrul organizaţiei de femei social-democrat.e

Tudoriţa Nicula a intrat în PSD în anul 2000. Între 2002 şi 2004, a fost preşedintele femeilor social-democrate din Reşiţa, iar din 2004 până în prezent a condus organizaţia de femei a PSD Caraş-Severin, notează agerpres.ro.

Citește și: Nuntașii au început să DEZBRACE mireasa, sub ochii mirelui / VIDEO 18+

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.