Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE din PER, după transferul unor GREI PSD: Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția

demisie
Demisie de ultimă oră din Partidul Ecologist Român, după ce mai mulți grei ai PSD care nu au mai prins loc pe listele de parlamentare au fost transferați la Ecologiști. Purtăoarea de cuvânt a formațiunii, Magdalena Bistriceanu, s-a aprins și a decis să plece din partid.
"Azi am decis să demisionez din Partidul Ecologist Român și, totodată, din funcția de purtător de cuvânt si vicepreședinte al partidului.
Motivul?! Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția. Decizia vine ca urmare a faptului că nu mă regăsesc în noua structură a partidului și nu-mi pot asuma mesajele livrate cetățenilor. Întodeauna am fost fermă, mi-am asumat toate acțiunile, și nu m-am cramponat de funcții. Consider că este de bun simț față de toți cei care, de-a lungul timpului, m-au susținut să fac acest pas.
Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încredere și m-au votat. Nu în ultimul rând țin să mulțumesc echipei din campania de la Alegerile locale.
P.S: Am satisfacția că am avut mai multe voturi ca Ilan Laufer, Alex Coiță, Bogdan Stanoievici, Radu Moraru și asta datorită vouă.  Rezultatul obținut la Capitală mă onorează și știu că am făcut tot ce a depins de mine pentru asta.
Ținem aproape", scrie Magdalena Bistriceanu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.