Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEMISIE în PNL: 'Rog și ceilalți colegi să facă la fel pentru a provoca ALEGERI'

PNL

Se anunță valuri de demisii în PNL după ce un lider a făcut acest gest și le-a cerut colegilor să-l urmeze pentru a provoca alegeri. Dragoş David, prim-vicepreşedinte al PNL Braşov, a anunţat joi, în conferinţa de presă a filialei, că demisionează "pentru a provoca alegeri interne în partid", el îndemnându-i şi pe colegii din Comitetele Executive Judeţene din ţară să facă la fel.

"Este o decizie statutară, o decizie care este în conformitate cu statutul PNL de a avea grijă de istoria acestui partid, este o decizie care vreau să aducă un lucru bun pe termen scurt, mediu şi lung. Demisia mea vine tocmai pentru a crea un imbold organizaţiilor judeţene din toată ţara, dar şi la nivelul naţional al formaţiunii pentru a demara alegerile la nivelul PNL, de jos în sus. PNL are nevoie azi de o revigorare, de o reintrare pe un făgaş politic normal, nu să stăm în umbra străzii sau în umbra altcuiva", a punctat Dragoş David, scrie agerpres.ro.

Citește și: Cercetătorii au aflat ce se întamplă în creier când murim: Vei fi surprins

El a adăugat că demisia sa nu vrea să arate altceva decât faptul că este nevoie de o repoziţionare rapidă pe scena politică românească, de oameni noi, este nevoie de ceea ce strada cere până la urmă, în politica românească, iar PNL să mai conteze în lupta politică din România până nu este prea târziu.

"Am ajuns azi în România să vedem că la putere este strada şi opoziţia PSD, în loc să avem partid de opoziţie puternic. Îi rog pe toţi colegii mei din Comitetul Judeţean Executiv să facă acelaşi lucru tocmai pentru a provoca alegerile de jos în sus, rugăminte adresată şi colegilor din celelalte judeţe pentru a face la fel, pentru că altfel vom sta în umbra PNL-ului istoric şi în umbra oricărei activităţi politice la nivelul României. Avem nevoie de o credibilitate, de o validare a membrilor, şi cred că este cel mai important lucru azi pentru PNL. Este convingerea mea şi o rugăminte către toţi colegii care fac parte din Comitetele Executive Judeţene şi pentru cei care fac parte din Biroul Politic Naţional", a subliniat prim-vicepreşedintele PNL Braşov.

Citește și: Uber și Daimler au bătut palma pentru vehiculele fără șofer

Întrebat ce se va întâmpla dacă ceilalţi colegi cărora le-a adresat rugămintea să demisioneze nu o vor face, Dragoş David a spus că este opţiunea fiecăruia, însă ideea sa este una de bunn simţ, gândită pentru a duce PNL acolo unde trebuie.

"Poate va exista şi o decizie la nivel naţional şi nu va mai fi nevoie de demisii, astfel încât să avem rapid alegeri în partid de jos în sus. Nu este o condiţie, dar trebuie să începem de undeva", a afirmat Dragoş David.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.