Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie în USR - un șef de filială părăsește funcția pentru că are prea multe afaceri și nu mai face față

demisie

Preşedintele USR-PLUS Buzău, Mihai Răzvan Moraru, se retrage de la conducerea formaţiunii politice pentru a se dedica activităţii ca antreprenor. „Consider că atunci când nu te poţi dedica unei funcţii, când nu poţi onora anumite responsabilităţi, nu trebuie să ocupi un loc pe care nu îl poţi servi aşa cum trebuie", afirmă el.

„Am ales să mă retrag din funcţia de preşedintele al filialei judeţene USRPLUS Buzău. Nu e o renunţare la viaţa politică şi nici nu există în această decizie “senzaţionalul” pe care îl tot vedeţi în politica românească, prin care unii se acuză pe alţii. Însă viata mea profesională, ca antreprenor, va fi foarte aglomerată în următoarele luni. Începem în companie trei proiecte de investiţii în Jud Buzău, toate în zona rurală: o fabrică, o platformă logistică şi un centru privat de cercetare în agricultură. Cu alte cuvinte, avem mult de muncă şi prioritatea din perioada următoare va fi dezvoltarea acestor proiecte, într-o perioadă destul de dificilă în economie”, scrie pe pagina sa de Facebook Mihai Razvan Moraru.

De asemenea, Moraru spune că nu va renunţa la calitatea de membru de partid, dar că este normal să lase alţi colegi să se ocupe de treburile partidului.

„Consider că atunci când nu te poţi dedica unei funcţii, când nu poţi onora anumite responsabilităţi, nu trebuie să ocupi un loc pe care nu îl poţi servi aşa cum trebuie. Trebuie sa laşi alţi colegi să îşi asume acest rol, oameni care îşi pot dedica mai mult timp, pentru ca activitatea să poată continua in condiţii şi cu rezultate cât mai bune. Toate proiectele mele ca antreprenor sunt în Jud Buzau şi sper ca în viitor să văd aici cât mai multe investiţii, mai multe locuri de muncă, inovare si dezvoltare in această comunitate. Voi rămâne în continuare membru al Biroului Judeţean USR PLUS în speranţa că timpul îmi va permite acest rol”, se mai arată în mesajul preşedintelui demisionar al USR PLUS Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.