Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie la Casa Albă - Adjunctul care a ameninţat o jurnalistă anunţă că a părăsit postul

Twitter
alegeri sua casa alba

TJ Ducklo, adjunctul secretarului de stat pentru presă de la Casa Albă, Jen Psaki, a anunţat în social media că a demisionat, după ce a fost suspendat o săptămână fără plată pentru că a ameninţat o jurnalistă, potrivit news.ro.

Nu există cuvinte care să îmi exprime regretul, ruşinea şi dezgustul pentru comportamentul meu. Am folosit un limbaj pe care nicio femeie nu ar trebui să-l audă vreodată din partea cuiva, în special într-o situaţie în care doar încerca să îşi facă meseria. A fost un limbaj urât, lipsit de respect şi inacceptabil.

Sunt devastat că i-am pus într-o situaţie ruşinoasă şi i-am dezamăgit pe colegii mei de la Casa Albă şi pe preşedintele Biden, iar după o discuţie cu conducerea departamentului de comunicare al Casei Albe am demisionat şi nu voi mai reveni după suspendare.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Ştiu că a fost ceva teribil. Ştiu că nu pot da timpul înapoi. Dar ştiu şi că pot învăţa din ce a fost şi să fac mai bine. Acest incident nu este reprezentativ pentru cum sunt eu ca om şi voi fi hotărât pentru a recâştiga încrederea tuturor celor pe care i-am dezamăgit din cauza acţiunilor mele intolerabile”, este anunţul lui Ducklo.

Vineri, Jen Psaki anunţa că TJ Ducklo a fost suspendat o săptămână fără plată, după ce revista Vanity Fair a dezvăluit că acesta a ameninţat o reporteriţă de la Politico, publicaţie în care urma apară un articol despre relaţia lui Ducklo cu o jurnalistă.

Ducklo ar fi ameninţat-o pe Tara Palmeri de la Politico să nu publice articolul pentru că o va "distruge". El a făcut şi remarci misogine la adresa lui Palmeri, a vorbit despre viaţa sa privată şi i-ar fi spus că e geloasă că el are o relaţie cu Alexi McCammond, jurnalistă la publicaţia online Axios.

Un cunoscut al lui Ducklo a confirmat pentru CNN că astfel de discuţii au avut loc. De asemenea, Jen Psaki, şefa biroului de presă de la Casa Albă, a precizat că adjunctul ei i-a cerut scuze lui Palmeri şi a caracterizat situaţia ca fiind o "conversaţie aprinsă despre viaţa lui personală".

Tara Palmeri, jurnalista asupra căreia au fost făcute presiuni de către reprezentantul pentru presă de la Casa Albă, a scris că acesta are o relaţie cu McCammond de la Axios şi că a fost informată de încheierea relaţiei lor în noiembrie. Dar Palmeri a evidenţiat că McCammond a fost "luată de valul Biden" şi că urma să se ocupe de activitatea vicepreşedintei Kamala Harris, după ce anterior a fost exuberantă în a relata, în articolele sale, despre noul preşedinte al SUA, Joe Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.