Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie neașteptată de la Realitatea PLUS: 'Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea succes în propria emisiune'

realitatea plus

Bogdan Muzgoci, fost realizator la „Jocuri de Putere”, a părăsit Realitatea PLUS, după 6 ani la stația TV. El a dezvăluit că a demisionat din cauza unor neconcordanțe cu noua politică editorială a televiziunii.

„Plecarea de la Realitatea a venit în urma neconcordanţelor dintre noua direcţie editorială a postului şi principiile jurnalistice după care mă ghidez în această profesie”, a declarat Muzgoci, pentru Paginademedia.ro.

„Se pare că am deranjat în demersul meu de a prezenta adevărul şi nu părţi ale sale ori nuanţe. Munca mea a fost folosită în alte scopuri decât informarea publicului şi s-a încercat denigrarea mea. Am pus ales să pun stop şi să mă delimitez de aceste practici”, a mai spus Muzgoci.

„Am simţit o schimbare şi nu mi s-a părut dreaptă. Ca să fac o glumiţă: Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea succes în propria emisiune”, a explicat Bogdan Muzgoci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.