Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisie răsunătoare din SpaceX / Tom Ochinero lucra în compania spațială a lui Musk de peste un deceniu

cncb
tom ochinero

Unul dintre directorii executivi ai SpaceX pleacă a demisionat din cadrul companiei spațiale a lui Elon Musk, a aflat CNBC. Tom Ochinero, vicepreședintele senior al SpaceX pentru afaceri comerciale, a demisionat luni.

Ochinero a lucrat în companie timp de peste un deceniu și a fost "personal responsabil de venituri anuale de peste un miliard de dolari", potrivit unei biografii de la o conferință a industriei spațiale de la sfârșitul anului trecut.

Ochinero pleacă pentru a se ocupa de o problemă medicală de familie, potrivit surselor, care au cerut să nu fie menționate.

SpaceX nu a răspuns la solicitarea CNBC de a comenta plecarea lui Ochinero.

Ochinero, la fel ca mulți dintre cei aproximativ 12 directori executivi de rang înalt ai SpaceX, lucrează în companie de peste un deceniu. El și-a început cariera la SpaceX ca inginer, ajutând la proiectarea conului din vârful rachetelor Falcon 9 și Falcon Heavy.

De când a preluat conducerea vânzării rachetelor SpaceX și a zborurilor cu astronauți în 2019, mandatul lui Ochinero a inclus extinderea constantă a cotei de piață a companiei în ceea ce privește lansarea de sateliți comerciali, precum și mai multe acorduri pentru zboruri spațiale cu echipaj privat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.