Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisii pe bandă în Parlament! Deputat USR: 'Într-o ţară cu oameni săraci şi cu pensii mici, nimeni nu ar trebui să aibă pensii speciale'

demisie

Deputatul USR Iulian Bulai anunţă marţi, într-o postare pe Facebook, că a ajuns la Parlament pentru a-şi da demisia, amintind că USR are un proiect legislativ pentru eliminarea pensiilor speciale, care a fost blocat de PSD, iar pentru că nu au reuşit să le elimine, parlamentarii USR demisionează.

”FĂRĂ PENSII SPECIALE. Am ajuns la Parlament pentru a-mi da demisia. Am scris-o şi am semnat-o. Vă ţin la curent cu momentul anunţului din conferinţa de presă şi depunerea demisiilor. USR are un proiect legislativ pentru eliminarea pensiilor speciale. Blocat de PSD. Pentru că nu am reuşit să le eliminăm, ne dăm demisia.

Camelia Bogdan, afirmaţii şocante despre Klaus Iohannis: Este pasibil de urmărire penală pentru spălare de bani

Pentru că e moral, e de bun simţ. Într-o ţară cu oameni săraci şi cu pensii mici, nimeni nu ar trebui să aibă pensii speciale”, a scris Bulai pe Facebook, postând şio imagine cu el şi cu mesajul ”Fără pensii speciale”.

Liderul USR, Dan Barna, a anunţat că toţi senatorii şi deputaţii USR vor demisiona, în cursul zilei de marţi, pentru a nu beneficia de pensie specială. Conferinţa pe această temă este proigramată la 10.30.

”Mâine dimineaţă, deputaţii şi senatorii USR îşi vor depune demisia din Parlament pentru a nu face parte dintre cei care vor primi pensie specială.  Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiţi din această ţară. Să reprezinţi voinţa populară este o onoare, nu o corvoadă”, a scris, luni seară, pe Facebook, Dan Barna.
USR are 25 de deputaţi şi 13 senatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.