Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demnitarul care cere mașină de serviciu chiar și pentru o deplasare scurtă/ Explicațiile oficiale

MSN
Palatul Parlamentului

Deși au printre cele mai mari salarii din țară, demnitarii cer mașină de serviciu pentru orice deplasare în interes de serviciu, fie ea chiar și pe o distanță scurtă.

UPDATE - Replica deputatului Laurențiu Leoreanu:

  • „Solicitarea pentru furnizarea unui microbuz s-a făcut pentru deplasarea coordonată a membrilor comisiei împreună cu staff-ul tehnic la prezentarea raportului de activitate al Direcției Generale de Protecție Internă pentru anul 2022 și pentru discuții informale cu ministrul de Interne, Cătălin Predoiu. În total este vorba despre aproximativ 15-20 persoane. Sub nicio formă solicitarea nu s-a realizat pentru o singură persoană. Această activitate este înscrisă în programul comisiei și face parte din exercitarea activității de control parlamentar. Aceasta este o practică uzuală la nivelul comisiilor parlamentare, pentru a ajuta logistic organizatorii cu ocazia activităților înscrise în programul comisiilor, pentru accesul în clădire și pentru a nu încărca parcarea.”

Articolul inițial:

Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, Laurențiu-Dan Leoreanu, urmează să participe, miercuri, la prezentarea raportului de activitate al Direcției Generale de Protecție Internă pentru anul 2022.

Reuniunea are loc la sediul Ministerului de Interne, care nu se află departe de Parlamentul României, unde își desfășoară activitatea șeful Comisiei de apărare. Cu toate acestea Leoreanu nu vrea să-și folosească propria mașină, sau să cheme un taxi, sau chiar să meargă cu metroul până la sediul MAI și cere ca Parlamentului să-i pună la dispoziție o mașină pentru a se deplasa în interes de serviciu.

Leoreanu cere să i se pună la dispoziție „mijloacele auto necesare pentru realizarea transferului către sediul Ministerului Afacerilor Interne”.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.