Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demolarea stadionului San Siro, blocată de o comisie generală din Lombardia

wikipedia
san siro stadion

Proiectul cluburilor italiene de fotbal AC Milan şi Inter Milano de a demola stadionul San Siro pentru a construi o nouă arenă în apropiere, a fost blocat de o comisie regională pentru patrimoniul cultural, informează mass-media italiană.

Gazzetta dello Sport scrie că proiectul de demolare a legendarului stadion milanez a fost respins de Comisia Regională pentru Patrimoniul Cultural din Lombardia, conform mediafax.


Conform ziarului din peninsulă, comisia respectivă "a exprimat în unanimitate o opinie pozitivă cu privire la existenţa unui interes cultural pentru cel de-al doilea nivel al stadionului San Siro, în vederea unei verificări viitoare".

O decizie care împiedică cele două cluburi milaneze să-şi ducă mai departe proiectul comun, după ce au anunţat deja că doresc să demoleze stadionul San Siro şi să construiască unul nou, pentru că "nu este posibilă adaptarea instalaţiilor existente la actualele cerinţe regulamentare".

Dacă proiectul demolării stadionului va fi blocat definitiv, AC Milan şi Inter Milano vor continua să coabiteze provizoriu pe San Siro, urmând ca drumurile lor să se despartă în următorii ani, când ar urma să-şi construiască fiecare propria arenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.