Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demonstrație de forță a lui Bușoi: ce nume greu deschide lista susținătorilor/DOCUMENT

Europarlamentarul Cristian Bușoi își depune oficial candidatura pentru șefia PNL, iar lista sa de susținători este una de amploare. Lista este deschisă de Crin Antonescu, fostul lider al PNL și continuă cu oameni importanți din PNL.

AICI LISTA SUSȚINĂTORILOR LUI CRISTIAN BUȘOI

”Acesta este cel mai important al PNL în ultimii 20 de ani.

Ceea ce vedem până acum este o campanie foarte internă. Se vorbește mult despre funcții, despre jocuri. Trebuie să deschidem fereastra și să ne uităm spre electorat. PNL trebuie să recupereze electoratul pierdut

Fără cei 15-20% care l-au votat pe președintele Klaus Iohannis, cei care au ieșit în stradă, fără acești oameni nu putem învinge PSD, iar acești oameni nu-și mai doresc politica veche. Campania trebuie să fie despre viitorul PNL și nu despre o înfruntare a taberelor.

Trebuie să facem o schimbare a PNL. În primul rând, PNL trebuie să păstreze în centrul mesajului justiția în lupta cu PSD, dar totodată PNL trebuie să se focalizeze pe temele economice, pe sprijinul cetățenilor români.

PNL trebuie să ofere 2 garanții, că societatea românească este una europeană și faptul că PNL poate oferi prosperitate pentru o viață mai bună.

Mi-am depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal cu moțiunea "PNL, partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică". Cel mai important test al generației mele politice este să dovedim realism, să arătăm că suntem în stare să înțelegem cine suntem, în ce moment politic ne aflăm și ce așteaptă românii de la noi. PNL va fi forța care se va opune populismului și va demonstra că societatea românească poate fi una europeană și România, o țară prosperă”, a declarat Cristian Bușoi.

Bușoi a explicat că merge în aceste alegeri cu moțiunea ”PNL - Partidul Viitorului” și a ținut să precizeze că nu copiază campania lui Klaus Iohannis din 2014, însă va reaminti mereu despre valorile și ideile pe care acesta le-a susținut și pentru care a primit votul cetățenilor.

Întrebat de numărul președinților de filială care îl susțin, Bușoi a explicat că are semnături din toate organizațiile, dar că deocamdată există mulți președinți de filială care nu s-au decis și care așteaptă să vadă campania electorală.

Cât despre absența lui Crin Antonescu de la lansare, Bușoi a explicat că Antonescu nu a putut fi prezent fizic, dar susținerea sa este una fără echivoc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.