Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denis Alibec, înaintea partidei cu Petrolul: 'Trebuie să arătăm de ce suntem pe primul loc'

denis alibec

Fotbalistul echipei Farul Constanţa, Denis Alibec, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să arate în meciul cu Petrolul Ploieşti de ce se află pe prima poziţie a clasamentului Superligii.

"Cu Petrolul trebuie să arătăm mult mai mult decât în etapa precedentă, mai ales că jucăm acasă. Trebuie să arătăm de ce suntem pe primul loc. Cu siguranţă cei de la Petrolul vor dori să-şi ia revanşa după meciul din tur, dar eu cred că nu le vom da şansa asta", a afirmat el.

"Sperăm să vină mulţi suporteri pentru că suntem pe primul loc. E important să luăm cele trei puncte şi să rămânem sus în clasament. Ai alt moral când eşti pe primul loc, chiar dacă doar la 2 puncte distanţă. Dacă te menţii acolo rămâi cu prima şansă. Obiectivul nostru este să luăm cât mai multe puncte din meciurile rămase până la play-off şi să intrăm acolo cu prima şansă", a adăugat Denis Alibec.

În aceeaşi conferinţă de presă, fundaşul formaţiei dobrogene, Ionuţ Larie, a declarat că îi place să fie pe primul loc al clasamentului.

"Sperăm să facem un meci mult mai bun pe faza ofensivă decât în ultima etapă şi să nu primim gol pentru a lua cele trei puncte. Petrolul e la câteva puncte de locul 6, în acest campionat a făcut meciuri foarte bune. Dar noi ne dorim să ne impunem stilul de joc şi să nu le dăm nicio şansă adversarilor. Este bine pe primul loc, este oxigen, nu avem presiune. Aşa că abordăm cu încredere fiecare meci. E o plăcere să fii pe primul loc, sperăm să facem în continuare rezultate bune şi să rămânem acolo", a precizat Larie.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, formaţia Petrolul Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a 26-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.