Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un nou caz Marian Cozma? Un handbalist de 27 de ani a murit, după ce a fost bătut într-un club de noapte

Denis Tot

Interul dreapta croat Denis Tot, component al echipei nord-macedonene de handbal masculin RK Butel Skopje, a decedat la vârsta de 27 de ani, în condiţii suspecte, a anunţat, vineri, presa ex-iugoslavă.

Mai multe surse au relatat vineri că Tot a fost bătut într-un club de noapte din Skopje, miercuri noaptea, însă o informaţie oficială comunicată de Ministerul Sănătăţii din Macedonia de Nord a precizat că handbalistul a suferit un atac de cord când a fost dus al Spitalul de Urgenţă din Skopje.

Alte surse pretind că jucătorul ar fi leşinat, fără a fi bătut. Medicii de la spitalul KARIL au precizat că nu există răni vizibile, iar cauza decesului va fi stabilită de o autopsie.

Alte relatări susţin că imaginile camerelor de luat vederi ale clubului au fost şterse, handbalistul fiind lovit cu un obiect bont, lovit cu picioarele şi cu pumnii.

Denis Tot sosise la Butel Skopje de la alt club nord-macedonean, Ohrid, iar anterior evoluase la Ademar Leon (Spania), Bruck (Austria), precum şi în ţara sa natală, la Porec şi Bjelovar.

Decesul lui Tot aminteşte de cel al fostului handbalist român Marian Cozma, înjunghiat mortal în faţa unui club de noapte din Veszprem (Ungaria), pe 8 februarie 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.