Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denise Rifai a IZBUCNIT, în TOIUL NOPȚII, după ce Cîțu a fost DEMIS: Îl susțin pentru că e deștept și fin

captura tv
denise rifai

Jurnalista Denise Rifai îl laudă pe premierul Florin Cîțu, despre care spune că are susținerea ei necondiționată chiar dacă a fost demis prin moțiune de cenzură. Rifai prezisese că moțiunea nu va trece, însă după ce Cîțu a fost demis, aceasta a venit cu noi predicții.

"Ce mandat a avut pana Acum #FlorinCitu in fruntea Guvernului Romaniei, nu a mai avut niciun alt premier pana acum! Atatea turbulente si necunoscute. Si ne-a trecut cu bine prin toate! Si ne va trece si de acum incolo!

Citește și: Marcel Ciolacu: Decizia Guvernului este o crimă! Vorbim despre condamnarea la moarte pentru mii de români

Vad si aud ca sunt acuzata ca ii iau apararea si ca l am sustinut in permanenta. Simt nevoia sa fac cateva precizari caci cu siguranta exista cateva diferente majore.

1. Eu niciodata nu mi-am ascuns optiunile politice. Am sprijinit/criticat reprezentanti ai clasei politice in functie de performantele pe care le-au avut. Niciodata ca mi s-a cerut sau ca am fost platita. Cand mi s a cerut, dupa cum bine se stie, mi-am dat demisia.

2. Pe Florin, l-am sustinut in permanenta, inca de cand l-am cunoscut ca specialist in piata financiara, cu multi ani inainte de a intra in politica. Si o sa l sustin tot timpul de acum incolo, in urmatoarele mandate si in absolut toate celelalte functii!

Imi amintesc si acum ce bucurie, satisfactie si onoare a fost pentru mine, momentul cand a fost numit Ministru de Finante. Pentru ca a fost primul - dintr-o serie de multi- care realmente inteleg si stapanesc si pot sa aduca ceva nou in acest domeniu!

Il sustin pentru ca e un tip destept si fin! Si pentru ca merita sa ocupe ce functie isi doreste in statul roman! Cea mai mare mandrie si bucurie a mea a fost sa vad ca exista si in clasa politica romaneasca, oameni care merita cu adevarat aceste demnitati! Deci cu Florin, bigtime, si de acum incolo!

Ps. Despre jocul politic, vom vorbi in fiecare zi de acum incolo. Concluzia e una amara. Nimanui, in fapt, nu i pasa de Romania. E un circ ieftin in urma caruia, noi ca stat, in cele din urma, o sa ne dizolvam", scrie Denise Rifai pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.