Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dennis Man, după meciul Israel - România: 'Mister a venit cu încredere în noi. Îl susţinem şi suntem fericiţi să-l avem aici'

as.ro
Dennis Man

Dennis Man a declarat, marţi seară, după meciul amical Israel – România, scor 2-2, că se bucură că a evoluat pe toată durata partidei şi a contribuit la rezultat. El a menţionat că selecţionerul Edward Iordănescu a venit la naţională cu încredere în jucători, ceea ce le-a şi spus, conform news.ro.

“M-am simţit bine. Puţin pe final am resimţit un pic că am stat câteva zile bolnav. Într-un final mă bucur că am avut 90 de minute pe teren şi am ajutat echipa. Mister a venit cu încredere în noi, ne-a spus de la început asta. Noi îl susţinem şi suntem fericiţi să-l avem aici. Numărul 10 e un tricou important pentru echipa naţională, dar pentru mine contează mai mult emblema din faţa lui decât ce scrie pe spate”, a spus Man la Pro X.

Întrebat dacă naţionala poate spera la calificarea la Euro-2024, Denis Man a răspuns: “Cred că putem. În această seară per total am făcut o partidă bună, am arătat destul de bine”

România a remizat, marţi, în deplasare, la Netanya, scor 2-2 (2-0), într-un meci amical disputat cu reprezentativa Israelului. Tricolorii au condus cu 2-0, dar au evoluat foarte slab în repriza a doua, putând chiar pierde partida.

Au marcat: Cicâldău '10, Man '23 / Dabbour '56, '85.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.