Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medic stomatolog acuzat că își viola pacientele! Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania s-a autosesizat după scandalul public

Pinterest
dentist stomatologie

Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania s-a autosesizat în cazul medicului stomatolog acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe paciente.

"Am decis să începem propria analiză, după ce, în spaţiul public au apărut mai multe mărturii care descriu posibile cazuri de abuz sexual, toate acuzaţiile fiind îndreptate către acelaşi medic stomatolog. Bineînţeles, vom ţine o legătură strânsă şi cu autorităţile care vor investiga acest caz şi vom oferi toate informaţiile pe care le avem despre această persoană. Totodată, medicul este cercetat în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Stomatologi Bucureşti, motiv pentru care rog persoanele direct implicate în acest caz să depună o sesizare şi către noi, cei din Colegiu. Orice informaţie ne poate fi de ajutor," -prof. dr. Ecaterina Ionescu, preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania.

Totodată, se face precizarea că în activitatea comisiilor de disciplină din cadrul Colegiului Medicilor Stomatologi intră strict analiza respectării deontologiei profesionale, a legilor şi a regulamentelor profesiei de medic stomatolog, acestea nefiind competente funcţional să se pronunţe cu privire la alte tipuri de răspundere -civilă, penală sau contravenţională -pe care le poate atrage o faptă săvârşită de către medicul stomatolog.

VICTORIE pentru Joe Biden în Senatul SUA: Planul de relansare a economiei, de 1.900 de miliarde de dolari, a fost adoptat

Ștefania Costache cunoscută sub numele de Lolrelai, fostă concurentă la IUmor, a povestit, într-un vlog, experiența traumatizantă pe care a avut-o în urma unei vizite în cabinetul stomatologic. Femeia susține că medicul a drogat-o și, ulterior, a dus-o în apartamentul lui, unde a violat-o. Bărbatul a negat, însă, acuzațiile.

“Luna asta se împlinește un an de zile de când am depus o plângere la poliție  împotriva unui domn doctor stomatolog, care, în urma prezentării mele, pentru un air flow, nu pot spune cu certitudine ce substanță mi-a administrat, pentru că, deși s-a împlinit un an, nu am primit rezultatele de la INML încă, și, în urma administrării substanței, m-a dus la dânsul acasă vreme de vreo patru ore.

Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului, nu știu nimic.

Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact… dosar care m-a ajutat, măcar din punctul ăsta de vedere… să îmi pun cât de cât cap la cap întâmplările.

Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată, după cum scriu anchetatorii.

De ce fac acest video? Pentru că mi-aș dori să știu de ce într-un an de zile nu s-a întâmplat nimic și nu știu nimic. Doi la mână, pentru că dânsul încă profesează și asta mă face să cred că orice altă femeie e în pericol să pățească același lucru.

BREAKING Sorin Cîmpeanu, victorie în fața lui Vlad Voiculescu: ce elevi merg de luni la școală / ORDIN

Pot spune că s-a petrecut la o clinică mare, cunoscută, din Capitală, nu la un cabinet de la colțul blocului.

Am fost praf câteva zile, în care plângeam fără să știu de ce plâng, am făcut două ședințe de hipnoterapie, pentru a afla dacă în subconștientul meu există informații despre ceea ce s-a întâmplat, dar nimic. (…)”, a declarat Lolrelai în video-ul postat de curând pe contul ei de YouTube.

”În ianuarie 2020, mi-a scris domnul doctor pe Instagram, în vederea unui barter, sau cel puțin asta înțelegeam eu, eu am niște probleme cu dantura, sunt destul de vizibile dar nu pot fi rezolvate din cauza unor motive financiare, costă destul de mult, și am văzut oportunitatea de a le rezolva în momentul în care el mi-a scris și mi-a propus să vedem ce se poate face.

“Mi-a dat, din punctul meu de vedere, cam multă lidocaină. Am înțeles, ulterior, de la doamnele de la INML că această substanță acoperă presupusa substanță pe care mi-a administrat-o, așa-numitul drog al violului. Ulterior, mi-a aplicat un gel care avea un gust de oțet și care, mi-a spus, să îl țin în gură fără să clătesc două minute și pe care mi-a spus să îl înghit. (…) El insista să îl înghit. (…) De acolo, lucrurile devin neclare, îmi amintesc când m-am ridicat de pe scaun că eram extrem de amețită, m-am sprijinit de biroul de lângă. (…) Am zis că nu e ok, că nu mai pot să focusez imaginea, m-am speriat. Am ieșit din cabinet, nu știu mai departe. (…) Se pare că dânsul m-a suit în mașina dumnealui, m-a dus la el acasă, de la ora 7 seara până pe la 1 noaptea, m-a dus tot el înapoi”, a mai povestit fosta concurentă de la “iUmor”.

“Am depus plângerea, am stat opt ore… S-a pierdut foarte mult timp, această substanță, dacă este cea bănuită de mine, cât și de cei de la INML, iese din sânge în maximum 24 de ore… Am ajuns la INML la 12 noaptea, dacă substanța a fost administrată cu o zi înainte, la ora 18:00, există posibilitatea să nu fie găsită”, a mai mărturisit Ștefania Costache.

Femeia a făcut publică toată poveste în speranță că vlogul va fi văzut de cât mai multe femei,  iar cele s-au tratat la același stomatolog și au pățit același lucru o vor contacta și, astfel, împreună, vor reuși să își facă dreptate în instanță.

Medicul stomatolog are însă o altă variantă. Acesta a declarat și în fața oamenilor legii că este nevinovat, ba chiar ar fi povestit cu lux de amănunte cum au decurs lucrurile între el și tânăra vloggeriță din ziua în care s-au cunoscut și până în noaptea neobișnuită.

„Am început o conversație cu ea. Am stabilit să ne întâlnim într-un loc public. Am fost la ea acasă să o iau, s-a urcat la mine în mașină, ne-am dus la o benzinărie și am băut o cafea. Am plecat să ne plimbăm prin oraș, în timpul ăla Ștefania a fost sunată de o prietenă, colega ei de apartament, și am stabilit să ne întâlnim cu ea, apoi le-am lăsat acasă. Am stabilit cu ea să vina la mine la cabinet pentru a-i face o radiografie și o eventuală intervenție. Și-a făcut o radiografie panoramică, apoi i-am facut un detartraj și un periaj. A revenit pentru un tratament air-flow. I-am aplicat șapte pufuri de lidocaină, apoi gel anestezic, cu aromă de fructe. I-am spus să stea nemișcată patru minute. Nu mi-a spus că îi este rău. După cinci minute i-am spus să scuipe și să clătească. Elimina cam mult sânge, mi-a spus că i se face rău când vede sânge, apoi a zis că se simte puțin amețită”, se arată în declarația medicului suspectat că ar fi abuzat de Lolrelai în timp ce aceasta zăcea inconștiență în patul său.

Mai mult, medicul descrie cum a i-a parcat mașina blondinei, deoarece aceasta și-o așezase greșit, mai multe mașini așteptând ca autoturismul să fie mutat. Ștefania se simțea rău la acel moment, fiind în imposibilitatea de a se urca la volan. Văzând că starea i se înrăutățește, medicul i-a propus acesteia să o ducă la apartamentul său, lucru cu care Lolrelai ar fi fost de acord, după cum se vede și pe imaginile de pe camerele de supraveghere din blocul în care medicul locuiește.

„Mașina Ștefaniei bloca circulația, m-am dus să îi parchez eu mașina. Ștefania mi-a spus că se simte amețită și că are stări de vomă. Ne-am dus la mine acasă, pentru că trebuia să o sun pe soția mea cu video-call. Am întrebat-o dacă mă așteaptă jos sau vine cu mine. A spus că vine cu mine, a intrat, s-a descălțat și s-a pus în pat, cât am vorbit la telefon. Apoi am trezit-o și am dus-o acasă, nu am vrut să risc să o las la volan pentru că îi era rău”, a mai explicat presupusul medic violator la Acces Direct de la Antena 1 potrivit click.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.