Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DENUNȚĂTORUL pe care punea presiune celebrul procuror Portocală rupe tăcerea: 'Voia să sară în patul pisicii Andreea Cosma' / VIDEO

Mircea Negulescu Andreea Cosma

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre fostul procuror DNA Prahova, Mircea Negulescu. Unul dintre 'clienţii' preferaţi ai acestuia, Răzvan Alexe a venit cu o serie de dezvăluiri incredibile despre modul de lucru pe care l-ar fi avut Negulescu.

Citește și: Val de scumpiri! Iată ce prețuri vor crește de la 1 octombrie

Alexe spune că a fost obligat să depună denunţ împotriva familiei Cosma şi că marele său vis ar fi fost să ajungă 'în patul' deputatei Andreea Cosma. "Eu nu am făcut niciodată un denunţ în faţa familiei Cosma. Eu mi-am recunoscut faptele mele. Atât. În faţa instanţei am spus că nu am dat niciodată bani lui Mircea Cosma. De când am fost arestat, în noiembrie 2013, am fost obligat să mă duc la audieri. Mi-a spus că dacă îi spun ceva efervescent de Vlad Cosma sau Mircea Cosma s-ar putea să nu mă cazeze la Câmpina.

Citește și: Vești bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

Denunţătorul meu este un domn de la o societate de drumuri din Prahova.  A dat denunţul după ce fiul acestuia era anchetat cu cătuşele pe masă. A dat denunţul în acest fel. Identităţile protejate au fost ca să pot să declar ceva nereal. Ca să nu fie combătută declaraţia în instanţă. Lui Negulescu îi place să facă glume. Dacă judecătorul Marin nu ţi-a dat mandat de arestare prventivă, la al doilea dacă iau o maimuţă şi îi tai coada şi o duc la tribunalul prahova tot îţi dă mandat. Cânta că îl mă arestează pe mine şi că se caţără la Mircea Cosma şi pe urmă sare în patul pisicii Andreea Cosma", a tunat Alexe în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Şi asta nu e tot. Alexe a continuat seria dezvăluirilor despre cel poreclit Portocală. "Şi ţiganii din oraş, preferaţii lui, ştiau că se duce cu bomboane la biroul ei notarial. S-a dus cu un buchet de flori să o ceară de nevastă. Îl interesa Andreea Cosma, dar i se cerea căderea lui Mircea Cosma şi m-au folosit pe mine. O lună m-a disperat să spun ceva de Sebastian Ghiţă. Mi-a spus că el cu Ghiţă sunt ca un tren de cale ferată. Două şine care nu se întâlnesc niciodată", a mai spus Alexe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.