Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denunț în alianța PSD-UNPR: 10-15 mii de euro pentru un vot

denunt

Un lider județean PSD acuză UNPR-ul că a vrut să cumpere voturi în Consiliul Local din Târgoviște pentru a schimba primarul și că este gata să depună mărturie la instituțiile statului în acest sens. UNPR neagă categoric acuzațiile venite dinspre PSD.

''Atrag atenţia tuturor instituţiilor statului că mai mulţi consilieri locali municipali din Partidul Social Democrat sau din alte partide politice au fost chemaţi la discuţii de liderul unui partid politic local şi li s-au oferit sume de bani de 10-15 mii de euro pentru a vota în consiliul local. Şi atrag atenţia prefectului, o să fac şi scris astăzi, să participe la şedinţa consiliului local, pentru că li s-a cerut consilierilor din anumite partide politice să-şi numeroteze buletinele de vot, ceea ce anulează, practic, votul secret. Aici nu mai e de joacă. Astea sunt infracţiuni de dare şi luare de mită, conexe faptelor de corupţie. Şi liderul politic respectiv trebuie să ştie asta'', a declarat, joi, liderul PSD Dambovita, Adrian Ţuţuianu, potrivit romanialibera.ro.

Întrebat de jurnalişti la ce lider de partid face referire, Ţuţuianu a răspuns: ''acelaşi UNPR''.

Preşedintele PSD Dâmboviţa a susţinut că are aceste informaţii de la mai mulţi consilieri, urmând a face declaraţii complete către instituţiile abilitate. ''Avem doi consilieri municipali PSD care au făcut această declaraţie publică, este cunoscută de tot grupul de consilieri şi suntem pregătiţi să dăm declaraţii. (...) O să ne cheme instituţiile statului şi-o să dăm declaraţii acolo. Au fost afirmaţii publice'', a adăugat Ţuţuianu. 

UNPR Dâmboviţa susţine, într-un comunicat de presă, că afirmaţiile lui Ţuţuianu sunt "calomnioase şi denigratoare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.