Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Denzel Washington este în negocieri pentru a juca alături de Frances McDormand în 'Macbeth'

Frances McDormand

Actorul Denzel Washington este în negocieri pentru a juca alături de Frances McDormand în "Macbeth", în regia lui Joel Coen, o adaptare pentru marele ecran a piesei clasice a lui William Shakespeare, a confirmat The Hollywood Reporter, potrivit news.ro.

Coen, soţul actriţei Frances McDormand, care a colaborat cu ea la "Fargo", va regiza "Macbeth". Scott Rudin va fi producător.

Washington, câştigător al unui premiu Oscar, care recent a fost văzut în "The Equalizer 2", produs de Sony, este pregătit să regizeze "A Journal for Jordan", cu Michael B. Jordan.

McDormand, de asemenea cîştigătoare a unei statuete Oscar, a jucat rolul Lady Macbeth pe scenă, în producţia din 2016 a Berkeley Repertory Theatre.

Citește și: Membrii trupei britanice Her's şi managerul lor au murit într-un accident

Joel şi fratele său Ethan Coen au regizat "The Ballad of Buster Scruggs", cu o distribuţie care îi include pe Liam Neeson, Brendan Gleeson, Tyne Daly, Tom Waits, Zoe Kazan şi Tim Blake Nelson.

Washington, născut pe 28 decembrie 1954, în Mount Vernon (New York), a debutat la Hollywood în serialul NBC „St. Elsewhere”. Între lungmetrajele în care s-a remarcat se numără „The Pelican Brief”, „The Bone Collector”, „Remember the Titans”, „The Great Debaters”, „Malcolm X”, „American Gangster”, „Inside Man” şi „The Magnificent Seven”.

A debutat ca regizor cu „Antwone Fisher” şi a mai realizat „The Great Debaters” şi „Fences”, în care a şi jucat. În 2016, a regizat şi un episod din serialul „Grey's Anatomy”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.