Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova - Parteneriat pentru înfiinţarea unui Centru de Documentare a Istoriei

adrian dupu

"Astăzi se împlinesc 140 de ani de la momentul 23 august 1881 când, la castelul Peleş, Regele Carol I semna Decretul cu nr. 2134, prin care autoriza funcţionarea în urbea Brăila a Muzeului Știinţific", precizează Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) intr-o postare pe pagina de socializare. Secretarul de Stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu, a participat la evenimentul aniversar și a primit Medalia Aniversară din partea Muzeului Brăilei “Carol I”.

Adrian Dupu, Secretar de Stat al DRRM a avut recent o întâlnire cu domnul Costin Croitoru, manager interimar al muzeului, în care s-a discutat despre un parteneriat între DRRM și Muzeul Brăilei pentru înființarea unui Centru de Documentare a Istorieițn incinta Universității de Stat “Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, iar centrul va fi dotat cu cărți de la Editura “Istros” a Muzeului Brăilei, se mai precizează în material.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.