Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Depășește orice imaginație: Un cerb și-a salvat viața, după ce A FURAT puşca vânătorului

Informația Harghitei
Cerbi

Poliţia cehă a anunţat marţi că se află în căutarea unei puşti care este "din fericire descărcată" şi care a fost "furată" săptămâna trecută de un cerb de la un vânător, informează AFP.

Animalul a fugit în pădure purtând în coarnele sale acea puşcă, după o vânătoare organizată în apropiere de oraşul Horni Plana, situat în sud-vestul Republicii Cehe.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

"Cerbul a fost surprins de un câine. S-a ridicat în picioare şi s-a năpustit asupra vânătorului, trecând prin faţa lui şi rupându-i mâneca stângă a hainei", a precizat Poliţia cehă regională într-un mesaj publicat pe site-ul său.

"Puşca, suspendată pe umărul stâng al vânătorului, din fericire descărcată, a alunecat pe coarnele cerbului şi a dispărut odată cu animalul", a adăugat Poliţia cehă.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Puţin mai târziu, un alt vânător a văzut cerbul care avea în continuare acea puşcă agăţată între coarnele sale, la o distanţă de aproximativ un kilometru în raport cu locul în care arma fusese "furată".

Căutările întreprinse de vânătorii cehi în acea pădure nu au dat deocamdată rezultate.

Citește și: Consilierul lui Ludovic Orban, fost șef ANAF, spulberă USR-ul: ‘Bă, frate, noaptea minții! Cum, băh, neterminaților?’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.