Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deportată din UK, o româncă se luptă să-și recupereze copilul de la tatăl englez!

Twitter
brexit info
După ce a fost acuzată că și-a răpit propriul copil și a fost deportată din Marea Britanie, Diana Bercuci continuă lupta de a-și recupera băiețelul de la tatăl englez. Ajunsă în Focșani, românca de 35 de ani a deschis acțiune la CEDO împotriva statului român, care a dispus în primă instanță ca băiatul să fie trimis la Londra, la tatăl care l-a recunoscut abia după un test de paternitate. Libertatea a scris despre calvarul Dianei, care a început în urmă cu doi ani.
"Am avut parte de un tratament mai rău decât un criminal. A fost foarte umilitor, având în vedere că m-am dus într-o țară, am plătit taxe acolo, nu am făcut nimic penal acolo, n-am luat nici măcar o amendă de viteză și să ajung fiu deportată doar pentru că am avut grijă de copilul meu. Mi se pare extraordinar de discriminator și denigrator”, spune tânăra. Situația absurdă creată de legea din Marea Britanie: Diana are voie să-și vadă copilul aflat acum în Anglia, doar dacă merge ea acolo. Însă femeia are interdicție de a mai intra în țară.
"Judecătoarea de la Curtea de familie, cu toate că i-am zis că voi fi deportată, a considerat că poate să-mi dea voie să-l văd în Marea Britanie, spunând că minorul nu are ce căuta în România”, explică Diana. Sursa: Libertatea

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.