Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Depozitele Mobexpert, vândute către CTP

vanzare

Omul de afaceri Dan Şucu, proprietarul Mobexpert, a vândut într-o tranzacţie estimată la 10-20 mil. euro depozitele logistice de la km 23 de pe A1 Bucureşti-Piteşti către CTP, dezvoltator şi proprietar de centre industriale şi logistice de pe piaţa locală, relatează ZF, potrivit Mediafax.

„Am încheiat o nouă tranzacţie cu CTP, am vândut depozitul Mob­ex­pert. Plecând de la pre­misa că va creşte zona de on­line, avem nevoie de de­po­zitare, dar având în vedere condiţiile de piaţă, vreau să fiu mai atent cu tot ce înseamnă înda­to­rare“, a declarat Şucu. Omul de afaceri nu a precizat valoarea tran­­zacţiei, însă a subliniat că „pro­du­sul nu era nou. Depozitele au fost con­struite în 2009, în 2016. Dar pentru noi este importantă o relaţie pe termen lung“.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

Banii obţinuţi în urma tranzacţiei urmează a fi investiţi în Mob­expert, în condiţiile în care proprietarul se aşteaptă la o creşterii a ce­re­rii de mobilă şi decoraţiuni.

„Raţiunea este simplă, noi avem nevoie de spaţii de depozitare tot mai mari, preferăm să avem partneneri care investesc în această direcţie, iar noi să fim operatori, să rămânem chiriaşi. Este mult mai prudent pentru noi, mai ales în această perioadă cu o evoluţie sinusoidală. Acum vrem să avem mai mult cash pe care să îl folosim în dezvoltarea de noi locaţii“, a spus Dan Şucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.