Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un deputat a sărit în barca umaniștilor lui Dan Voiculescu: Pro România pierde un membru

www.fastweb.com
racolari-transfer

Continuă adeziunile unor parlamentari la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), formațiune apărută după topirea PC în ALDE și a cărei ideologie este promovată de Dan Voiculescu.

Deputatul Eugen Durbacă, ales pe listele ALDE și afiliat ulterior grupuluiPro România, s-a înscris în PPU-SL. Durbacă a mai fost primar al municipiului Galați, președinte de Consiliu Județean, senator și deputat, fiind la un moment dat vicepreședinte PC.

„Trecutul meu politic este unul umanist și preocuparea mea principală în toți anii mei de politică a fost omul, iar acum pot spune că m-am întors acasă. PPU (social-liberal) este partidul care exprimă cel mai bine convingerile mele și sunt încrezător că împreună vom reuși să promovăm proiecte pentru toți românii”, a precizat Eugen Durbacă.

S-au mai înscris recent în PPU-sl senatorul Teodor Meleșcanu și deputații Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Dorel Căprar.

Citește și: Nelu Tătaru: Ne apropiem de un moment în care vom avea o dublare sau triplare de cazuri pe zi. Atunci vom avea o problemă .

S-a mai înscris în PPU-SL și Ciprian Roșca, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, director de cabinet și consilier în Ministerul Transporturilor. Reprezentant important al liberalismului ieșean, Ciprian Roșca se alătură și întărește segmentul liberal al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

„Omul potrivit la locul potrivit, accentul pe calitatea umană, pe o educație adaptată realităților de astăzi, sprijinirea clasei de mijloc, aceste concepte promovate de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) sunt idei în care mă regăsesc, la fel cum aici am regăsit o sumedenie de oameni cu care am colaborat foarte bine în trecut, iar asta nu mă poate face altfel decât încrezător în viitor”, a declarat Ciprian Roșca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.