Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat Florin Roman: Dragnea instaurează dictatura și cenzura in Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
florin roman

Deputatul PNL, Florin Roman, susține că președintele PSD, Liviu Dragnea, în calitatea sa de președinte al Camerei Deputaților a instaurat dictatura și cenzura în Parlament:

”Președintele PSD, Liviu Dragnea, prin cei doi vicepreședinți abuzivi ai Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea și Florin Iordache, încearcă sa pună pumnul in gura opozitiei, sa instaureze dictatura și cenzura. In timpul dezbaterilor la buget, am încercat de mai multe ori sa-i spun lui Liviu Dragnea mesajul “Cât de cinic poți sa fii, ca sa furi de la copii”, in privința cu tentativa de a fura reușita PNL privind trecerea amendamentului privind creșterea alocatiilor.

Citește și: Liviu Dragnea, prima REACȚIE la scandalul KOVESI. Cum răspunde acuzațiilor că s-ar afla în spatele urmăririi penale .

De câteva ori, am reușit sa spun...de 17 ori, Florin Iordache a tăiat abuziv microfonul. PNL a depus o solicitare de sancționare a lui Florin Iordache pentru caracterul abuziv. Nici o urma de regret pentru badaraniile lui Dragnea, Bacalbașa sau alți pesediști. Prin urmare, Dragnea a cerut sancțiuni împotriva mea, pentru ca in calitate de deputat, îndrăznesc sa critic puterea PSD-ALDE și pe Liviu Dragnea.

Niciodată, dar niciodată, nici in mai cele negre zile, o majoritate parlamentara nu a fost mai tiranică și mai disprețuitoare, nu doar la adresa romanilor ci și a opozitiei. Nici comunistii nu au avut asemenea comportament.

Am scăpat de Ceaușescu, de dracu, și am dat de tata lui, in persoana lui Dragnea. Liviule, nu-mi vei putea inchide gura! Jos dictatura! Jos cenzura!”, susține deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.