Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat: La putere au venit sociopați, politicieni care se tem de oameni

parlament moldova

Deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco, susține că actualul partid de guvernare, în special, conducerea acestuia, se teme de oameni, motiv pentru care evită să iasă în fața cetățenilor cu explicații.

„Din păcate, la putere au venit sociopați, iar Republica Moldova a intrat în stare de urgență din 11 iulie, când PAS a câștigat”, a declarat Odnostalco la RTR Moldova, transmite unimedia.info.

„Starea de urgență în Republica Moldova este în vigoare din 11 iulie, de când partidul PAS a venit la putere. Nu am crezut și nu am vrut să spun aceste cuvinte, dar acesta deja a devenit un regim.

Situația cu criza gazelor - Republica Moldova nu-și poate permite să achite 32 de milioane de dolari, o țară, e de râs să auzi așa ceva.

Deci 75 milioane de dolari pentru a cumpăra arme de la americani au fost, dar pentru a cumpăra gaz nu sunt bani. Și uite așa cetățenii culeg roadele acțiunilor unui Guvern incompetent, de șase luni.

Și totul pentru că sociopații sunt la cârma țării. Politicieni cărora le este frică de popor”, a declarat Vladimir Odnostalco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.