Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat Marius Ostaficiuc: Liberalii fac scut în jurul lui Cîțu. Obsesia după ciolan trebuie să înceteze

marius ostaficiuc

Deputatul de Iași, Marius Ostaficiuc, critică dur declarațiile liderilor PNL care îl sprijină pe premierul Florin Cîțu pentru a câștiga Congresul PNL din 25 septembrie în ciuda scandalurilor publice în care acesta este implicat.

”Un anunț al liderilor PNL, scos din pălărie, ne duce cu gândul că România este cea mai performantă țară din Uniunea Europeană, că România are o creștere economică de alte state din blocul comunitar sunt geloase și câte și mai câte.  "Vom pune în prim-plan guvernarea! Performanțele obținute arată rezultate de necontestat. Creșterea economică de 13 la sută, anunțată de INS, dovedește că România este pe calea cea bună! Iar Florin Cîțu este singurul lider capabil să guverneze România, cel puțin până în 2024", a fost anunțul cu fast lansat de liderii PNL care au ajuns să facă scut în jurul premierului Florin Cîțu. Un personaj deja șters, cu probleme grave de moralitate, nu mai are ce să caute la vârful politicii românești și mai ales să ocupe o funcție de o demnitate publică. Liberalii care îl protejează acum pe Cîțu au fost cei care s-au orientat mereu după cum a bătut vântul pentru a-și asigura viitorul lor personal.

Nu mă interesează lupta pentru ciolan din PNL, modul cum își spală rufele murdare în public și cum dovedesc din ce aluat sunt croiți fiecare.

Ceea ce trebuie semnalat este faptul că toate acele cifre ale boom-ului economic sunt niște speculații prezentate fără o susținere clară, și că România are numai de pierdut de pe urma acestui conflict liberal. România are numai de pierdut din cauza imaginii pătate a lui Florin Cîțu, din cauza prostiilor repetate făcute de cel care se visează urmașul lui Iohannis la Cotroceni.

În timp ce Cîțu se concentrează disperat să nu piardă ciolanul pe care încă îl are în mână, situația din țara noastră devine din ce în ce mai tensionată. Liberalii se ceartă între ei precum niște copii ce au rămas fără jucărie, useristii au uitat de problemele României și se concentrează pe ce se întâmplă acum în Afganistan. În aceste condiții, România devine o barcă aflată în derivă, incapabilă să revină pe linia de plutire cu astfel de specimene la timonă. Florin Cîțu nu mai trebuie să se ascundă după colegii lui trădători, ci trebuie să-și asume o ieșire onorabilă din scenă, acum cât mai are timp și dacă mai are un dram de moralitate rămasă.”, susține deputatul Marius Ostaficiuc, președintele organizației municipale PSD Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.