Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat Marius Ostaficiuc: PSD rămâne ferm pe poziție. Măsurile cerute în protocolul de guvernare trebuie respectate

arhiva personala
Marius Ostaficiuc

Deputatul PSD Marius Ostaficiuc anunță că PSD nu face un joc ieftin în negocierile cu PNL. Acesta susține că măsurile anunțate deja și cerute în Protocolul de guvernare chiar trebuie integrate, urmărite și făcut să devină realitate:

”România nu este o masă de biliard. Nu putem muta bilele de colo-colo cum ar vrea cei care țin cu dinții de funcțiile publice. PSD continuă negocierile pentru forarea unei alianțe de guvernare care va scoate România din criza profundă în care se află. Negocierile cu PNL și UDMR vor continua pâna când se va ajunge la un numitor comun. PSD își dorește să aducă stabilitate economică și sanitară în țară, iar asta implică discuții profunde pe toate temele luate în calcul. PSD trebuie să preia frâiele guvernării, iar partenerii de discuții trebuie să înțeleagă acest lucru. Este clar că situația actuală din țară impune acest lucru. Vorbim de un scenariu în care PSD trebuie să dea premierul, să vină cu un om capabil care să preia un Guvern aflat în derivă și să-l aducă pe linia de plutire.

De altfel, ceea ce este important de precizat în urma acestor discuții este că formațiunile implicate au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește creșterea pensiei și a salariului minim. Este nevoie de un numitor comun pentru a se ajunge la aceste lucruri, este nevoie de înțelegere din partea tuturor și mai ales este nevoie de o cunoaștere a situației actuale. Avem nevoie de măsuri fiscale ferme, avem nevoie de o analiză asupra modului de colectare a banilor pentru bugetul de stat, tocmai pentru ca aceste sume să ajungă la românii care au nevoie de ele și nu la vreo clientelă politică, așa cum s-a întâmplat până acum. PSD nu poate ceda în nici un fel de contra politică, PSD are un mandat ferm odată cu votul intern, dar și din partea cetățenilor care și-au pus speranțele în formațiunea social democrată. Nu ne mai putem juca cu soarta românilor și cred că este timpul să luăm taurul de coarne, să spunem lucrurile pe nume și să demonstrăm că votul de la alegerile parlamentare a fost cât se poate de just.”, anunță președintele organizației municipale a PSD Iași, deputatul Marius Ostaficiuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.