Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PMP, căre Ludovic Orban: 'Ce politicieni suntem noi, domnule prim-ministru, când lăsăm închise bisericile?'

Facebook
PMP

Deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran, a solicitat miercuri redeschiderea bisericilor, cu respectarea tuturor normelor de igienă și distanțare.

“Ce politicieni suntem noi, domnule prim-ministru, când lăsăm închise bisericile? Vă cer să redeschidem bisericile, bineînțeles cu respectarea tuturor normelor impuse legal, de igienă și de distanțare”, a afirmat deputatul Adrian Todoran.

În opinia sa, credința reprezintă stâlpul societății românești, bisericile sunt “spitale pentru suflet” și este important ca politicienii să conștientizeze aceste lucruri și să redeschidă porțile lăcașurilor de cult. De asemenea, parlamentarul a mai adăugat că Biserica este una dintre instituțiile în care românii au cea mai mare încredere, indiferent de confesiunea religioasă.

“Dincolo de Armată, Poliție, Jandarmerie, cadre medicale, profesori, românii își pun cea mai mare încredere în Biserică. Pentru acest popor credința în Dumnezeu este un stâlp în jurul căruia ne-am clădit ca nație. (…) Din 15 mai vom avea mai puține restricții. Și este bine că putem face asta. Dar dacă tot deschidem muzee, de exemplu, nu ar fi de bun simț să ne gândim și la suflet?”, a mai spus deputatul PMP de Maramureș.

Vezi si: Augustin Zegrean, după decizia CCR: Cine a plătit amenda nu-și mai poate recupera banii dacă s-a scurs termenul de contestare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.