Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PMP lămurește zvonul plecării la PSD

Agerpres
bichinet corneliu

Deputatul vasluian Corneliu Bichineț (PMP) a declarat luni, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, că nu are de gând să plece la PSD după alegerile europarlamentare, așa cum se zvonește în plan local, acesta spunând că în Vaslui social-democrații sunt atât de mulți că nu încap într-un tren cu 40 de vagoane `fie marfar, fie tren de lux'.

Speculațiile privind o trecere a lui Bichineț la PSD au apărut după ce un fost membru în conducerea PMP Vaslui a lansat o ghicitoare pe rețeaua sa de socializare, din care reiese că deputatul ar putea să plece din PMP dacă nu obține 5% în alegerile europarlamentare.

„Știți cine a dat-o? Un fost PMP-ist pe care l-am descoperit ca fiind nebun și a plecat la nu-știu-ce partid și când a ieșit de sub tratament s-a gândit el să facă o postare. La PSD Vaslui nici nu lipsește niciunul, nici nu e nevoie de vreunul. Nu sunt nici în plus, nici în minus, ei sunt atât de bine conturați acolo, ca o castă, cum erau romanii în India. Și șeful lor, Dumitru Buzatu, se trage direct din Lenin și Iliescu la un loc, sorgintea asta e”, a declarat luni, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, deputatul PMP Corneliu Bichineț.

Întrebat dacă va pleca la PSD în cazul unui eșec la alegeri, Bichineț a răspuns negativ.

„La PSD nu încap dacă îi urci într-un tren cu 40 de vagoane fie el marfar, fie tren de lux, nu încap toți câți sunt în județul Vaslui. Nu știu ce le face Buzatu, cred că îi descântă”, a mai spus deputatul PMP.

Citește și: Începe curățenia de primăvară în Guvern: ALDE deschide baluL / EXCLUSIV .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.