Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PMP: 'Proiectul privind tabletele pentru elevi trebuie demarat prin fonduri europene'

petru movila

Deputatul PMP Petru Movilă consideră că proiectul legislativ privind achiziţia de tablete pentru elevi ar trebui finanţat din fonduri europene "deja disponibile" şi nu din fondul de rezervă, aşa cum a anunţat Guvernul.

"Guvernul a anunţat că 250.000 de copii vor primi dispozitivele necesare pentru a participa la cursurile online. Proiectul de lege depus de mine prevede demararea procedurilor de către Ministerul Educaţiei, prin fonduri europene deja disponibile şi nu din fondul de rezervă, aşa cum a anunţat Guvernul", scrie luni, pe pagina de Facebook, deputatul PMP, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Scrisoare deschisă pentru Mircea Badea: ‘Nu vă permit să ne mai jigniți’

În opinia sa, aceste tablete ar trebui "să vină la pachet cu serviciile de internet necesare şi cu manualele şcolare aferente fiecărui an, în format digital".

Movilă mai precizează că prin predarea tabletelor către elevi se poate rezolva şi lipsa de la început de an a manualelor şcolare.

"Prin predarea tabletelor către elevi se poate rezolva şi eterna lipsă de la început de an a manualelor şcolare, instalându-se manualele digitale pe fiecare dispozitiv, ceea ce va uşura şi munca copiilor şi a cadrelor didactice", subliniază deputatul PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.