Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL cere demisia lui Răzvan Cuc: 'Cu recepții făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paștele Cailor'

Răzvan Cuc

Deputatul PNL Lucian Bode a transmis, marți, că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc maschează "eșecul" inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva prin promisiunea de finalizare a magistralei de mterou M5. Astfel, liberalul îi cere demisia ministrului și a șefului CNAIR, potrivit Mediafax.

”Incompetența de la transporturi lovește din nou! Domnule ministru, Răzvan Cuc, cu recepții făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paștele Cailor! În plin scandal legat de recepția loturilor 3 și 4 din autostrada Lugoj-Deva , ministrul transporturilor Răzvan Cuc lansează o fumigenă și promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important - magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor! Ca să mascheze eșecul inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva, promisă inițial la sfârșitul lunii iulie, apoi până pe 15 august, ministrul Răzvan Cuc iese la rampă și încearcă să arunce praf în ochii celor care încă se mai încred în spusele domniei sale”, a scris, marți, pe Facebook, președintele Comisiei pentru transporturi și infrastructură a Camerei Deputaților, liberalul Lucian Bode.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Bode a adăugat că la mijlocul lunii august ministrul Transporturilor și Guvernul PSD nu au reușit să finalizeze niciun kilometru de autostradă din cei 100 km promiși.

Politicianul a afirmat că România nu va putea să ducă la bun sfârșit niciun proiect cu actuala echipă de la Transporturi și CNAIR.

”Ne aflăm în următoarea situație –loturile 3 si 4 din A1 Lugoj-Deva au fost prezentate de către CNAIR la pachet, când se discuta despre inaugurare erau mereu prezentate cu același termen. Brusc, în al 12 lea ceas, CNAIR constată că sunt nereguli pe lotul 3 și recepția va fi amânată. Deși lotul 4 poate fi recepționat, pe el nu se va putea circula până când nu se remediază problemele de pe lotul 3! Este clar că în România cu echipa actuală de la Transporturi și CNAIR niciun proiect major nu are șanse să fie dus la bun sfârșit fără blocaje!”, a adăugat deputatul PNL.

Citește și: Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Bode le cere demisia șefilor de la Transporturi și CNAIR.

”Pe frontispiciul celor două instituții scrie cu litere mari-incompetență, dezinteres și minciună! După o rectificare negativă la transporturi, după acest nou episod halucinant de neprofesionalism un singur lucru mai poate spăla rușinea care acoperă aceste 2 instituții - demisia de urgență a celor doi șefi de instituții!”, a conchis Lucian Bode.

Reacția vine în contextul în care ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat, marți, aflat într-o vizită pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva că lotul 4 Lugoj-Deva va fi dat în circulaţie săptămâna viitoare.

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Lotul 4 Lugoj – Deva de pe A1, cu o lungime de 22 km, între Şoimuş şi Ilia, în judeţul Hunedoara, a fost recepţionat luni, dar nu poate fi deschis circulaţiei, din cauză că nu poate fi descărcat traficul. Bretelele rutiere care ar fi permis descarcarea traficului auto de pe lotul 4, se află pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, pe care nu a putut fi începută recepţia din cauză că nu au fost îndeplinite condiţiile tehnice necesare, a precizat CNAIR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.