Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, despre demersul PPE din Parlamentul European: 'România nu va recunoaște niciodată căsătoria dintre persoane de același sex'

gay homosexuali

Demersul grupului PPE din Parlamentul European, de a promova o rezoluție prin care să solicite obligarea României să recunoască mariajele homosexuale, nu este văzut cu ochi buni de deputatul PNL Daniel Gheorghe. Deși partidul din care face parte este membru în Partidul Popularilor Europeni, deputatul liberal consideră că România nu poate accepta să fie „urecheată” pe această temă și respinge categoric varianta ca țara noastră să recunoască mariajele între persoane de același sex.

  • Context: Grupul Partidului Popular European, din care fac parte PNL, PMP și UDMR, vrea să oblige România să recunoască mariajele între persoane de același sex. Eurodeputata spaniolă Dolors Montserrat este raportor al unui proiect de rezoluție în acest sens, care figurează pe ordinea de zi a ședinței plenare a Parlamentului European, de la Strasbourg, de luni, 13 septembrie. Proiectul de rezoluție poate fi citit AICI! (.pdf)

„Sunt surprins să aud de o propunere de rezoluție propusă spre adoptare Parlamentului European, fără putere de a obliga concret România în vreun fel dar nu asta as dori sa scot în evidență, prin care o europarlamentara din Spania ar dori ca România să fie admonestata pentru faptul că nu recunoaște așa zisa "familie curcubeu".

România nu recunoaște și nu va recunoaște niciodată căsătoria dintre persoane de același sex!

De asemenea consider că Țara noastră nu poate accepta să fie urechiata pe teme care privesc valorile identitare constitutive ale societății românești.

Că sunt unii care se mai joacă de-a rezoluțiile prin Parlamentul European, în lipsă de alte preocupări, pe asta o știm de mult timp și nu ne miră deloc.

Dar să nu uităm un lucru: Familia este fundamentală pentru oricare Națiune Creștină care își păstrează valorile sale iar legislația europeană nu interferează asupra dreptului familiei, Familia rămânând în sfera de atribuții suverane ale statelor naționale!

De asemenea nu pot să nu remarc obsesia unora de a încerca să creadă că România poate fi un teren bun pentru tot felul de experimente ideologice neo-marxiste.

Ca parlamentar liberal-conservator am avut un rol important în apărarea valorilor identitare în Parlamentul României în ultimii ani și vă asigur pe toți că nu este cale pentru niciun fel de viitoare compromisuri umilitoare care ar distruge temelia morală și spirituală a României!”, scrie deputatul Daniel Gheorghe pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.