Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, despre legea pensiilor: E o naivitate să zicem că de mâine toată lumea iese la 65 de ani la pensie cu 70% din venit

Twitter
punctul de pensie

Deputatul Tănase Stamule (PNL) a declarat, marți, la Prima News, că există un consens politic la nivelul coaliţiei pe pensiile speciale şi se lucrează la soluţie, dar el nu crede în „șocuri”, potrivit news.ro.

„Se va lucra intens în perioada următoare, va fi o soluţie agreată de toate părţiile pentru că altfel nu ajungem la tranşa a treia din PNRR, Banca Mondială a venit cu o soluţie, în câţiva ani să ajungem la normalitate. (..) Există un consens politic la nivelul coaliţiei că trebuie rezolvată această problemă şi se lucrează la soluţie”, a spus Tănase Stamule.

El a precizat că ”nu crede în şocuri”.

”Să zicem acum că de mâine toată lumea iese la 65 de ani la pensie şi toată lumea primeşte 70% la pensie e o naivitate, pentru că opoziţia va fi uriaşă, din păcate ce s-a făcut rău odată necesită mulţi ani pentru a repara. Este o problemă politică foarte sensibilă”, a spus deputatul PNL.

Tănase Stamule a mai afirmat că România face parte din UE, care este o structură supra-statală şi este firesc când eşti într-o structură de tip european să te consulţi cu Comisia Europeană.

”Nu e că te duci la Înalta Poartă, noi facem parte din Înalta Poartă, avem europarlamentari, avem comisar, nu e ca şi cum te duci la un străin. Nu trebuie să ne privim ca ceva extern UE”, a mai spus Stamule.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.