Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL, ieșire virulentă la adresa lui Ciolacu în plen: 'Este clar o înţelegere PSD- UDMR' / Provocarea lansată către premier

Inquam Photos / George Calin
Camera Deputatilor plen

Deputatul Adrian Cozma (PNL), a declarat joi, la votul din Camera Deputaţilor la iniţiativele privind autonomia Ţinutului Secuiesc, că înainte de această şedinţă, premierul Ciolacu trebuia să semneze demiterea tuturor prefecţilor subprefecţilor şi ai demnitarilor numiţi de UDMR. Este clar o înţelegere PSD- UDMR, a spus Cosma, arătând că nu este decât ”un jalon pe care premierul doreşte să îl bifeze în drumul spre preşedinţia României”.

”Domnule preşedinte PSD, dumneavoastră n-aţi trait nu trăiţi şi nu o să trăiţi în niciunul din judeţele pe care vizează această problemă foarte serioasă, de aceea eu nu cred că înţelegeţi importanţa lucrurilor pe care le votăm azi şi în pripă (..) nu este altceva decât un jalon pe care doriţi să îl bifaţi în drumul spre preşedinţia României”, a spus Adrian Cozma în plen.

”Pentru ca demersul preşedintelui PSD să aibă importanţa cuvenită, înainte de această şedinţă domnul prim-ministru trebuia să semneze demiterea tuturor prefecţilor subprefecţilor şi ai demnitarilor numiţi de către UDMR. Este clar că este o înţelegere PSD- UDMR, şi pentru că suntem fix în toiul unor sărbători în care poporul român ne cere să fim mai buni şi mai sinceri cu ei şi dacă tot vorbim de sinceritate, domnule preşedinte PSD, poate ne spuneţi în preambulul acestui vot, ne explicaţi ce aţi negociat cu domnul Viktor Orban în întâlnirea privată pe care aţi fi avut-o”, a mai spus Cozma.

Deputatul PNL a menţionat că ar fi un moment pe care l-ar aprecia toţi românii. ”De aceea, nici până astăzi, domnule prim-ministru, nu aţi trimis corpul de control la Odorheiul Secuiesc, căci în 6 luni de când sunteţi la guvernare i-aţi trimis peste tot”, a mai declarat Cozma.

El a lansat o provocare către Marcel Ciolacu.

”Înainte de vot, domnule prim-ministru, vreau să vă lansez o provocare, acum de sărbători. Ce ar fi ca în ianuarie să convocaţi tot dumneavoastră o şedinţă similară cu cea de astăzi cu o temă care vă era atât de dragă şi anume scoaterea cazinourilor şi jocurilor de noroc în afara localităţilor. Asta ra prioritate”, a arătat Cozma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.