Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL reacționează după interviul Dianei Șoșoacă în presa rusă: 'Bravo, George! Moscova este mândră de tine!'

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
sosoaca-protest-victoriei

Deputatul PNL Sorin Moldovan afirmă joi că Diana Șoșoacă este „portavocea ambasadei Rusiei” și îi mulțumește ironic liderului AUR „pentru infuzia masivă” de parlamentari proruși pe care AUR i-a promovat în Parlament, ca reacție la un interviu al senatoarei în presa rusă.

„Faptul că Diana Șoșoacă este portavocea ambasadei Rusiei în Parlamentul României nu mai este o știre, totuși nu poți să rămâi indiferent la declarațiile ei fiindcă nepăsarea este la fel de periculoasă precum declarațiile Dianei Șoșoacă. (aceasta a declarat într-un interviu pentru presa rusă că România este o „colonie”, că europenii și americanii vor distrugerea Rusiei, iar Ucraina deține ilegal teritorii).

Nu știu ce scară de valori morale are Diana Șoșoacă, poate una fără trepte, pentru a susține invazia rusă din Ucraina. Pe 24 februarie 2022 armata rusă a atacat teritoriul unui stat suveran și independent de care erau legați prin istorie și religie. Zilnic mor oameni de ambele părți doar din dorința imperialistă a lui Vladimir Putin.

Cât despre răul făcut de UE si SUA, României, nu din cauza Uniunii Europene sau a Statelor Unite, România nu este acolo unde ne dorim majoritatea (excepțiile fiind cei precum Diana Șoșoacă), ci din cauza rămășițelor bolșevice care au condus țara la începutul anilor 90.

“Leadership-ul” rus a fost prezent în Ucraina și Republica Moldova până de curând și putem să vedem diferențele între cele două state și țara noastră care este astăzi membră a Uniunii Europene și parte din alianța NATO.

Profit de ocazie să îi mulțumesc lui George Simion pentru infuzia masivă de parlamentari proruși pe care a reușit să îi bage în Parlament.

Bravo, George! Moscova este mândră de tine!”, a declarat deputatul PNL pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.