Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PNL semnalează 'golanizarea' politicii: Să ne ferească Dumnezeu de extremism

populism_-cover(1)

Deputatul liberal Daniel Gheorghe trage un semnal de alarmă cu privire la „inundarea” politicii de personaje care nu sunt în stare să înțeleagă cele mai elementare concepte democratice.

„Problema uriașă a României este "golanizarea" spațiului public și golirea sa de oameni de bun-simț și de substanță morală și intelectuală autentică. Niciodată de la căderea regimului comunist încoace nu am avut parte de un mediu politic atât de inundat de personaje care nu au ce căuta în politică precum se întâmplă acum când atât pe orizontală cât și pe verticală vedem un aflux de nechemati precum nu mi-as fi putut imagina vreodată”, a scris Daniel Gheorghe pe Facebook.

„De la un timp încoace destinul unei Țări precum România iese din mâinile celor care o venerează cu adevărat și care s-ar sacrifica pentru ea cu smerenie si curaj și intra pe mâinile unora care nici măcar nu sunt în stare să înțeleagă cele mai elementare concepte fără de care civilizația democratică este imposibilă. Rațiunea este considerată lașitate, verticalitatea este considerată nebunie iar simțul datoriei este văzut drept o formă de prostie! Pur și simplu lucrurile nu mai pot merge astfel la infinit iar România se va scufunda pe sine însăși sub urletele isterice ale populistilor de toate orientările posibile”, a adăugat acesta.

„În calea periferizarii complete a spațiului politic românesc mai sunt foarte puțini oameni care mai stau drepți. Sa ne ferească Dumnezeu de extremism de orice fel, mai ales că se simte tare de tot cum bate vântul rece al emotionalitatii iraționale care se hrănește din frică și furie!”, a conchis deputatul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.