Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat Pro România semnalează că raportările COVID-19 din Suceava se bat cap în cap

grafic

Deputatul sucevean Cătălin Nechifor (Pro România) a transmis marți că autoritățile s-au încurcat în cifrele date publicității, concluzia acestuia fiind că „manipularea e în floare”:

  • „S-au cam încurcat în cifre. Și cred că ne mint. Grupul de Comunicare Strategică anunța azi 1733 de cazuri la Suceava, cu 2 mai mult decât ieri. DSP-ul local infirmă și spune că astăzi sunt 1706 confirmați, cu 40 mai mulți decât ieri. Dacă ar fi doar simple cifre ai zice că merge și-așa : 2 la primărie, 2 la prefectură etc.
  • Însă adevărul din spatele acestei povești este altul. Și dacă luam de bază ce spune directorul DSP Suceava referitor la numărul de teste făcute pentru Suceava, anume 6141, abia acum ne dăm seama de proporția minciunii. Simplu, sunt mulți pacienți pentru care s-au făcut mai multe teste, chiar 3 pentru o persoană externată, așa cum a fost și cazul lui Gheorghe Flutur. Tot din surse oficiale cunoaștem că s-au externat peste 400 de pacienți. Asta înseamă 1200 teste. Minim. Mai sunt câteva sute de teste rătăcite, încurcate, plimbate prin țară, dar să zicem că nu le luăm în calcul.
  • Sumarizând reiese că unul din 3 teste la Suceava a fost pozitiv, în condițiile în care media globala este de peste 1 la 10, ceea ce înseamnă că la Suceava sunt mult mai mulți infectați decât cunosc, sau doresc să cunoască autoritățile. Testarea se face doar pentru persoanele care au avut contact cu cineva purtător și doar dacă sunt simptomatice. Concluzia e clară, manipularea e în floare la Suceava”

Vezi si: Patrulaterul electoral mută decisiv în Parlament / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.