Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, atac EXPLOZIV la adresa ministrului Transporturilor: A făcut cât a vrut, cât a ştiut

lucian sova

Deputatul PSD Sorin Bota susţine că ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a făcut "cât a putut şi a ştiut", precizând că va fi mai "exigent" cu votul în Parlament.

Citește și: Viorica Dăncilă, vești bune pentru crescătorii de porci: câți bani vor fi alocați pentru despăgubiri/VIDEO

Referindu-se la activitatea ministrului Transporturilor, Bota a spus: "A făcut cât a putut, cât a vrut, cât a ştiut. Astăzi nu mai suntem în România în situaţia dacă nu ştii, te învăţăm. Eu unul nu mai sunt dispus să girez numiri politice, să susţin activitatea unor oameni numiţi politic dacă nu se pricep. Nu vorbesc aici de domnul Şova cât se pricepe sau cât nu se pricepe. A lucrat în domeniu pe o politică de Transporturi de mărfuri şi călători. (...) Domnul ministru a înţeles greşit liberalizarea pieţei, aşa cum au înţeles mulţi miniştri în epoca în care am vândut şi am privatizat tot ceea ce nu trebuia vândut şi privatizat", a spus Bota, conform Agerpres

Întrebat dacă va fi mai exigent cu votul în Parlament, Bota a răspuns: "Categoric. Din păcate, am ajuns în această situaţie în care trebuie să fim mai exigenţi pentru a duce la îndeplinire ceea ce ne-am propus în aceşti patru ani de guvernare. Atitudinea vizează ceea ce mă pricep, în rest îi las pe colegii specialişti să ne convingă cu privire la soluţiile pe care le adoptăm".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.