Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD cere demisia președintelui CJ Constanța (PNL), după întregistrările explozive cu acesta

Lupu

O înregistrare video relatează un episod petrecut în anul 2021 și care îl are în prim-plan pe Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, care jignește și agresează un polițist local.

Deputatul PSD de Constanța, Marius Horia Țuțuianu, îi cere demisia de urgență lui Mihai Lupu și cere autorităților competente să îl ancheteze pe acesta.

”Este absolut inacceptabil ca un politician aflat la conducerea unui județ să se comporte în modul în care a făcut-o Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța. Imaginile video prezentate sunt dezgustătoare și arată un comportament violent, intimidant și total inadecvat din partea unui om care ar trebui să fie un reprezentant respectabil al cetățenilor.

Este clar că Mihai Lupu nu are niciun respect pentru reguli sau pentru autoritatea poliției locale și își folosește puterea în scopuri personale. Acesta este exact tipul de comportament care alimentează corupția și subminează democrația.

În lumina acestor fapte, nu există nicio scuză pentru ca Mihai Lupu să rămână la conducerea Consiliului Județean Constanța. Este imperativ ca el să-și prezinte DEMISIA imediat și să fie adus în fața justiției pentru comportamentul său inacceptabil. Cetățenii din Constanța și din întreaga țară merită lideri politici responsabili și respectuoși, care să își asume responsabilitatea și să acționeze în beneficiul lor.”, scrie deputatul PSD.

Filmul scandalului cu Mihai Lupu

Amețit de aburii alcoolului, Lupu se îndrepta spre casă, dar la volan se afla o altă persoană. Un polițist local îi refuză accesul în incintă și nu ridică bariera, din cauza faptului că Lupu nu avea permis de trecere.

Președintele CJ Constanța l-a sunat pe primarul din Constanța și a început să-l amenințe pe polițist. ”Prostule, ia de vorbește cu primarele tău! Nu vrei să vorbești cu primarele tău?”.

Polițistul îi spune că nu are voie să vorbească la telefonul unei alte persoane, dar Lupu insistă și îi întinde acestuia telefonul. ”Tu știi cine sunt eu? Sunt președintele Consiliului Județean! Mâine nu mai ești acolo!”.

”Prostule, idiotule, cretinule. Ești cel mai prost om pe care l-am văzut în viața ta."

Evident, au urmat și amenințările prin care polițistul află că ”de mâine nu vei mai fi acolo”, ”săptămâna viitoare nu vei mai fi nimic, idiotule”.

Totul culminează cu un moment în care președintele Consiliului Județean îl lovește pur și simplu pe polițist.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.