Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD critică demisia ministrului Sănătății: Cum să fii atât de laș?

Facebook
Aida Căruceru

Deputatul PSD Aida Căruceru a transmis joi că Victor Costache a fost laș când a demisionat din funcția de ministru al Sănătății.

„Cum să fii atât de laș încât să-ți dai demisia ca Ministru al Sănătății când spitalele sunt pline, decesele se adună, mii sunt în carantină și alte zeci de mii în izolare?! Bine, asta o întrebare despre un om care, în timp ce românii începeau să fie transportați cu izoleta prin țară, cina la Isoletta, prin nordul Bucureștiului, că doar criza era pentru alții.

Cum să fii atât de arogant și hămesit de putere ca Premier, încât să nu spui public României de ce și-a dat demisia Ministrul Sănătății? Știe el ceva ce nu știm noi? Știe el ceva ce trebuie să știm noi?

Cum să fii atât de rupt de realitate ca partid încât să nu înțelegi că acum nu mai contează nici anticipate, nici campanie electorală, pentru că tot ce este important este să nu mai moară români?

Cum să ai armata pe stradă de o zi și să nu vezi niciun mesaj către public din partea Ministrului Apărării Naționale? Un mesaj de liniște și de calm, un mesaj că militarii sunt frații noștrii, că nu trebuie să ne temem de ei, doar să-i respectăm...

Klaus Iohannis, mai sunteți dispus să lăudați “Guvernul dumneavoastră”? credeți că face o treabă bună? Și doar o curiozitate: Măcar dumneavoastră v-a spus dl Costache de ce a demisionat? Nu de alta, dar poate ne spuneți și nouă, că știți, e o pandemnie pe aici, și poate că românii trebuie să știe ce face Ministrul Sănătății”, a transmis deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.