Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD face acuzații grave: Guvernul Orban pregăteşte un act de trădare naţională!

ofiter-de-rang-inalt-arestat-de-serviciul-de-securitate-suspectul-este-banuit-de-spionaj-in-favoarea-rusiei-18495285

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a transmis luni că intenţia Guvernului Orban de a declasifica informaţiile strategice secrete despre rezervele minerale, rezervele de gaze şi rezervele petroliere ale României este echivalentă cu subminarea independenţei şi a intereselor naţionale.

„Guvernul Orban pregăteşte un act de trădare naţională! Intenţia guvernului Orban de a declasifica informaţii secrete privind resursele minerale şi cele de petrol şi gaze ale României, este echivalentă unui act de trădare a ţării. Liberalii nici măcar nu mai mimează intenţia de a proteja interesele naţionale ale României. Practic, spionii economici își pierd obiectul muncii pentru că Guvernul Orban vrea să pună pe tavă exploatatorilor informaţiile secrete cu privire la bogăţiile României. Argumentul privind nevoia de atragere a investiţiilor este unul mincinos!”, a declarat Răzvan Rotaru.

Potrivit acestuia, în momentul în care statul român decide să concesioneze resursele dintr-un anumit perimetru, oferă participanţilor la licitaţie toate informaţiile necesare. Nu este vorba de investitori şi de nevoia de finanţare! Este vorba despre oferirea unor informaţii secrete, de interes naţional, unor companii străine care nu au întotdeauna interese comune cu România, a mai transmis deputatul PSD.

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.