Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD: 'Guvernul a anihilat o țară întreagă. Niciodată nu trebuia să fie oprită economia sau să fie impuse astfel de restricţii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, medic de profesie, a criticat Guvernul pentru că a „oprit economic ţara” şi a impus restricţii. El crede că era necesară închiderea graniţelor atunci când în România nu exista niciun caz de COVID-19.

Deputatul Cătălin Rădulescu susține că, prin măsurile luate, Guvernul a „anihilat o țară întreagă”, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Guvernul schimbă strategia! Ludovic Orban dezvăluie o schimbare radicală făcută pentru starea de alertă

„Niciodată nu trebuia oprită economic ţara, niciodată nu trebuiau să existe astfel de restricţii, cu o singură condiţie, cea pe care am cerut-o acum trei luni de zile, adică atunci când în China se întâmpla ce se întâmpla orice ţară normală la cap, cu un guvern normal la cap şi cu nişte oameni care înţelegeau ce se întâmplă, trebuiau securizate graniţele. Vorbesc de faptul că au anihilat o ţară întreagă datorită proastei lor capacităţi”, a spus Cătălin Rădulescu.

Deputatul a mai afirmat că decese au fost înregistrate doar la cei care mai sufereau și de alte boli.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

„Cei care au murit, iar asta o să reiasă din toatre anchetele, au fost clar cei cu comorbidităţi. Dacă vrei să prosteşti un popor foloseşti termeni pe care să nu-i înţeleagă şi bagi frica în popor şi manipulezi. Orice boală cronică gravă, (…) boala aia cronică poate duce la deces”, a mai declarat deputatul.

Peste un milion de angajați din România au ajuns în șomaj tehnic, după declararea stării de urgență și impunerea unor restricții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.