Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD intră la RUPERE: Dragnea trebuie să DEMISIONEZE. PSD riscă să aibă soarta PDL-ului

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea Inquam Photos

Deputatul PSD, Răzvan Rotaru, susține că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze pentru că a adus PSD-ul într-o situație critică și există riscul ca la alegerile din 2019, partidul să aibă soarta vechiului PDL, care a sfârșit prin a fi înghițit de PNL.

Citește și: SURSE - Pe cine vrea Liviu Dragnea în locul Gabrielei Firea: începe un RĂZBOI epocal, în cea mai mare organizație PSD

”Eu mă poziționez de partea bună a lucrurilor și tot ceea ce a spus doamna Gabriela Firea este adevărat și este corect. La momentul acesta, imaginea partidului este foarte degradată, avem o imagine proastă și cred că ar trebui ca domnul Dragnea să facă un pas în spate, pentru că e posibil ca la anul să avem surprize neplăcute și să avem soarta PDL-ului.

Foarte multă lume din partid este supărată. Sunt convins că la următorul Comitet Executiv, liderii se vor alinia și vor ieși să își spună părerea. Dacă domnului Dragnea i se va cere demisia în CEx, el nu poate decât să se retragă, altfel iese și mai urât decât până acum. Știu că a fost ales în Congres, dar dacă CEx-ul va decide, atunci domnul Dragnea trebuie să demisioneze.

Atunci când ignori problemele oamenilor din partid, când nu asculți oamenii din partid trebuie să te aștepți că la un moment dat lucrurile se vor întoarce. Noi, la Botoșani, suntem trei parlamentari care se un an de zile încercăm să ajungem să discutăm cu domnul Dragnea și ni se închide ușa în nas. Nu putem să ne spunem problemele. La nivelul organizației județene, stilul de conducere este la fel ca la centru. Toți se pun în funcții doar pe bază de cumetrii, de relații cu doamna președinte, dacă ești cumătru cu cine trebuie și așa mai departe”, a declarat deputatul Răzvan Rotaru, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.