Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, membru în comisia SRI, replică la declarațiile lui Viktor Orban: Este inadmisibil! Trebuie să ceară scuze României!

Inquam Photos / Laszlo Beliczay
Viktor Orban

Deputatul PSD Silviu Macovei, membru al Comisiei pentru controlul activității SRI din Camera Deputaților reacționează foarte dur la declarațiile premierului maghiar la încheierea Universității de vara de la Tușnad.

"Universitatea de vară de la Tușnad a fost gândită inițial ca un spațiu comun de armonizare între romani și maghiari. În ultimii zece ani prezența românească s-a redus tot mai mult până am ajuns ca în acest moment acest eveniment să ajungă o rampă de lansare a unor atacuri contra SUA și UE din partea guvernanților din Ungaria. Este inadmisibil și condamnabil acest lucru, iar organizatorii ar trebui să ceară scuze României pentru că au permis aceste derapaje de care țara noastră se dezice ferm. Ar trebui ca aceasta ediție a Universității de vară de la Tușnad să fie ultima în care se mai petrec astfel de provocări de pe teritoriul țării noastre. Declarațiile lui Viktor Orban afectează imaginea României în Europa. Acest lucru trebuie sa înceteze, iar Universitatea de vara de la Tușnad să redevină la ce a fost gândită inițial sau să se închidă definitiv.", scrie Silviu Macovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.