Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD, mesaj pentru miniștri: Sunteți exact la fel ca cel pe care dați vina și care se crede acum stăpânul superman al României

Facebook
Vasile Toma deputat
Secretarul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților, Vasile Toma, susține că ar trebui ca toți miniștrii să-și dea demisia din guvern pentru a pune capăt crizei politice.

„Văd că unii miniștri peneliști-aripa avariată ai actualului Guvern încep să își dea demisia. Până aici, nimic rău. Ar trebui să o facă cu toții și să pună odată capăt crizei pe care, în bulimia lor de putere, au creat-o împreună cu USR-PLUS. Numai că nu deontologia și responsabilitatea lor excepționale îi îndeamnă pe aceștia la un gest care, în esență, este unul de onoare și de recunoaștere a propriilor limite. Părăsesc grabnic corabia ciuruită de luptele pentru putere, iar singurele limite la care se raportează sunt acelea date de putințele și calculele politice. Însă ne servesc nouă discursuri de regrete eterne că n-au putut să performeze. Dar cine nu v-a lăsat, domnilor, să performați? Nu ne asigurați dumneavoastră de trăinicia Guvernului și de bunele sale intenții și competențe? Nu sărutați dumneavoastră inelul întâiului guvernant, vorbind de câte de multe lucruri- numai bune!- faceți dumneavoastră pe la ministere?”, susține deputatul PSD.

Toma mai spune că: „Și dacă tot sunteți atât de responsabili și măcinați de conștiința profesională, de ce așteptați momentul când vă mușcați unii pe alții pe halca puterii ca să arătați problemele din ministere?! Când vă semnalam incompetența și proasta gestionare a portofoliilor, unde vă erau conștiinciozitatea, asumarea și dorința de a face lucrurile să meargă? Sau așteptați să se termine calculele politice ca să ieșiți apoi, pozând în martiri și profesioniști neînțeleși?! Nici măcar în demisie nu aveți onoare. Sunteți exact la fel ca cel pe care dați vina și care se crede acum stăpânul superman al României!”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.