Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputat PSD: Predictibilitatea, coerenţa şi continuitatea sunt atributele esenţiale ale unei guvernări

psd sigla

Deputatul PSD de Buzău Dănuţ Păle şi-a manifestat, luni, susţinerea faţă de Guvernul Tudose şi a transmis că ”predictibilitatea, coerenţa şi continuitatea sunt atributele esenţiale ale unei guvernări”. Potrivit parlamentarului, Guvernul Tudose a demonstrat că poate pune în aplicare progrmul de guvernare ”eficient şi echilibrat”.

Parlamentarul a postat, luni, pe Facebook, un mesaj în care afirmă că PSD are responsabilitatea să lucreze pentru binele cetăţenilor, iar în acest moment binele cetăţenilor înseamnă ”continuarea aplicării programului de guvernare”.

”Unitatea şi dialogul într-un partid sunt cele mai de preţ bunuri pe care le are o astfel de organizaţie într-o societate democratică. Predictibilitatea, coerenţa şi continuitatea sunt atributele esenţiale ale unei guvernări. Toate acestea însumate, atunci când este vorba despre un partid aflat la guvernare, au ca rezultat proiecte benefice pentru cetăţeni. Cred ca avem responsabilitatea, ca partid ales cu majoritatea voturilor românilor, să le oferim acestora un cadru politic, economic şi social stabil, să nu ne punem singuri piedici atunci când ceva merge bine, să recunoaştem faptul că mai presus de orice trebuie să fie interesul cetăţeanului. Iar în momentul de faţă, interesul cetăţeanului îl reprezintă dialogul constructiv între factorii de decizie şi, cel mai important, continuarea aplicării programului de guvernare, lucru pe care actualul guvern a demonstrat că îl poate realiza în mod eficient şi echilibrat”, a scris Dănuţ Păle pe Facebook.

La Buzău, majoritatea social-democraţilor cu funcţii în organizaţie şi-au manifestat public, pe Facebook, susţinerea pentru Mihai Tudose, din echipa căruia face parte şi liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, un apropiat al premierului.

Doar Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, nu a făcut până acum vreo declaraţie cu privire la situaţia din  partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.